ACTUALITAT
Carregant...
28 de nov. 2013

Info Post


L'ambaixador israelià va ser l'encarregat de donar el tret de sortida a la festa de Khanukkà encenent la primera espelma de la llumenària

28/11/2013 || L'ambaixador d'Israel a Espanya i Andorra, l'Excm. Sr. Alon Bar, va estar present ahir a Barcelona al Sopar commemoratiu del XXXVè aniversari de la fundació de l'Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel (ARCCI) que es va celebrar a l'Hotel Avenida Palace de Barcelona i que va aplegar prop de dues-centes persones. L'acte va estar amenitzat per la cantant israeliana que resideix a Barcelona Tal Ben Ari “Tula”, que ens va cantar cançons en hebreu, català i espanyol.
El sopar va servir per donar un sentit homenatge al Dr. Jaime Vandor, fundador de l'ARCCI i supervivent de l'Holocaust, que va rebre de mans de l'ambaixador una placa distintiva. Alon Bar va manifestar que estava “molt orgullós” de poder-li lliurar aquesta distinció a “una persona que ha treballat amb tots el ambaixadors d'Israel” a l'Estat “per potenciar les relacions entre Catalunya i Israel”. Per la seva banda, Andreu Lascorz, en tant que president de l'ARCCI, també va rebre una distinció pel la tasca realitzada d'estrenyiment i aprofundiment dels ponts entre Catalunya i Israel a tots nivells per l'ARCCI els darrers 35 anys.

En el seu discurs, Alon Bar va afirmar que “estem en un moment dolç en relacions entre els governs de Catalunya i Israel” i va agrair la tasca de tots aquells que han contribuït i contribueixen en crear una vinculació sòlida entre Catalunya i Israel més enllà de qüestions sentimentals. En aquest sentit, l'ambaixador israelià va destacar que el govern de “Catalunya ha pres la decisió estratègica de vincular-se a l'ecosistema d'innovació d'Israel” el que demostra que “Catalunya disposa d'una societat compromesa i amistosa amb la qual sempre hi podrem comptar”.


Durant el sopar, es va encendre la primera espelma de Khanukkà. Ho feu el Dr. Abraham Haim ––president de la comissió de les comunitats sefardites i orientals de Jerusalem–– que va venir expressament d'Israel per a l'ocasió, acompanyat pel sr. Ambaixador. Text: R.Novoa · Fotografies: R.Novoa

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT