ACTUALITAT
Carregant...
7 de febr. 2014

Info Post

El President d'Extremadura ha estat denunciat avui a la Fiscalia per les declaracions antisemites que va efectuar el passat 6 de febrer on comparava el debat pol铆tic existent sobre les balances fiscals "amb un mercat de jueus on cadasc煤 va a la seva"

07/02/2014 || Israel a Catalunya ha interposat aquest mat铆 a la Fiscalia Provincial de Barcelona davant del Fiscal especial del Servei de Delicites d'Odi i Discriminaci贸, Miguel 脕ngel Aguilar, una den煤ncia contra el President de la Comunitat Aut貌noma d'Extremadura, Jos茅 Antonio Monago. Monago, va fer unes declaracions ahir mateix on comparava el debat pol铆tic existent sobre les balances fiscal "amb un mercat de jueus on cadasc煤 va a la seva".

L'expressi贸 de Jos茅 Antonio Monago parteix del l铆bel antisemita medieval cl脿ssic que dibuixa els jueus com a comerciants en to pejoratiu i amb una llunyana connexi贸 amb els mercaders del Temple. Aix铆 ho reconeix Jai Anguita, representant de la comunitat jueva progressista catalana, que ha afirmat que "Monago hauria de dimitir. S贸n paraules antisemites". En aquest sentit, Anguita ha refermat que aquesta actitud demostra que en la societat espanyola hi s贸n presents "prejudicis i estereotips antisemites" que "indignen" a la comunitat jueva.

En la den煤ncia presentada avui a Fiscalia es considera que les declaracions de Monago podr铆en suposar un delicte d'incitaci贸 a l'odi i 茅s per aquest motiu que es reclama al Fiscal que obri dilig猫ncies informatives contra Monago i el citi a declarar. Text: R.Novoa · Fotografia: eldiario.es

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu 茅s
        completament gratu茂t. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripci贸 permetrà
        que aquest lloc continu茂 en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT