ACTUALITAT
Carregant...
11 de febr. 2014

Info Post

L'ambaixador d'Israel exposa la fórmula magistral de la innovació al Fòrum Anual de la Innovació que s'ha celebrat a València

11/02/2014 || La Ciutat de les Arts i les Ciències de València va acollir ahir el primer Fòrum Anual de la Innovació , una nova cita per a la reflexió on s'ha debatut sobre la situació de l'emprenedoria , la tecnologia i la innovació a Espanya davant més de mig miler d'empresaris i professionals que han omplert al complet l'auditori Mar Roig de l'Oceanogràfic .

La jornada s'ha obert amb una taula rodona titulada ' De la idea a l'empresa' , en què ha participat , entre d'altres ponents , l'ambaixador d'Israel a Espanya i Andorra Alon Bar , en representació del país miracle de les startups .

El mateix Bar ha obert el debat amb una breu explicació del model que ha fet d'aquest petit país del Pròxim Orient un centre estratègic de la innovació mundial .

L'ambaixador ha subratllat la inversió d'Israel en R + D + I ( destina el 4,5% del PIB ) , encara que, segons la seva opinió , la clau de l' èxit rau en una combinació de factors , com la cultura de l'emprenedoria , l'elevat percentatge d'enginyers i l'alta qualitat de la mà d'obra o les polítiques del Govern .

Ingredients , tots ells, que es barregen activament amb el capital risc . Perquè, ha recordat , el sector de la innovació està , en la seva essència , molt vinculat al risc : "El 90 % de les startups no arriben a complir amb el seu producte " .

Bar ha posat l'accent en l'aposta política pel desenvolupament tecnològic i la innovació . En aquest sentit , ha revelat que el Ministeri d'Economia disposa d'una figura , la de cap científic , que assenyala les àrees d'inversió i interès .

Prova d'aquesta política d'Estat és que Israel finança al 84% la 24 incubadores d'empreses . L'objectiu, ha assenyalat és que els que fracassin en l'aplicació pràctica del projecte puguin continuar innovant , cosa que no passaria si els fons fossin privats . " Els diners públics proporciona una tolerància al fracàs" , ha indicat . Text: R.Novoa/F.Álvarez/El Mundo · Fotografia: El Mundo

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT