31 d’oct. 2013La jove cantant israeliana porta establerta al nostre país des de 2005 i actuarà en pocs dies a Barcelona en el marc del Sopar del XXXV Aniversari de l'Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel

31/10/2013 || Nascuda a Tel Aviv (Israel) l'any 1983, Tal Ben Ari “Tula” és una cantant israeliana que des de 2005 viu a Barcelona. Va començar els seus estudis de cant, piano i dansa als 7 anys i passa tot el temps lliure de la infància a activitats escèniques, demostrant una passió especial per la música. En el procés d'aprenentatge de cant, amb els seus professors, va passar per diferents àmbits musicals, com el jazz, soul o la música tradicional dels països mediterranis, també cantant en els conjunts corals de la seva ciutat natal.

Des de la seva arribada a Barcelona, l'any 2005, va començar a col·laborar amb diferents grups, destacant la formació "08001", i al costat eminents solistes, vocalistes de l'escena musical, com el Peret i la Lucrecia, entre d'altres.

Es va integrar com la veu principal en 4 grups de l'actual escena musical de Barcelona. El famós quartet vocal cubà “Gema 4”, el grup "Asíkides" d'arrels mediterrànies i el grup “Els Moussakis” d'influències balcàniques. També col·labora en el nou projecte Electro Acapella “Man Ek máqina”, creat per Max Moya, d'“Ojos Brujo”, al costat de Kumar, Mel Seme, Mu i Ayesha Mendham.

Des de 2006 participa en el projecte mundial, “Playing for Change”, amb qui ha gravat diversos vídeos i ha fet gires a Estats Units, Anglaterra Brasil i Austràlia, atribuint la seva veu a la lluita per la pau i la unió a través de la música .

Aquestes experiències enriquidores en el transcurs de la seva carrera l'han inspirat a començar a compondre, barrejant les seves arrels i les noves influències que ha absorbit, desenvolupant un estil més personal. A l'estiu 2012 recull les seves composicions i alguns temes tradicionals arranjats per ella i grava el seu primer àlbum com a solista, produït pel productor americà Dave Bianchi, a Barcelona.

L'àlbum anomenat “Sheela”, reflecteix aquesta versàtil trajectòria musical i cultural, fusionant diferents estils musicals en 5 idiomes, barrejant el tradicional amb la música moderna, utilitzant la veu com un instrument principal de les seves composicions. L'àlbum es va llançar al desembre 2012 i està disponible a la venda. Fotografies i Música: talbenarimusic.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...