ACTUALITAT
Carregant...
2 d’oct. 2014

Info Post
 
En la primera entrevista que concedeix Benny Gantz despr茅s de l'Operaci贸 Marge Protector a Yediot Aharonoth i que ser脿 publicada dem脿 coincidint amb Iom Kippur, el cap de l'Estat Major de la For莽a de Defensa d'Israel alerta que Hesbol·l脿 suposa una amen莽a m茅s gran per a Israel que Gaza

02/10/2014 || "La posici贸 estrat猫gica d'Israel 茅s millor aquest Roix Haixan脿 (any nou jueu) que l'any passat" afirma el Cap de l'Estat Major de l'IDF, el tinent general Benny Gantz en la seva primera entrevista despr茅s de l'Operaci贸 Marge Protector que va acabar el mes passat. L'entrevista completa amb Gantz ser脿 publicada dem脿 divendres pel principal diari israeli脿 coincidint amb la festivitat del Iom Kippur.

En aquesta entrevista, a la qual ha tingut acc茅s Israel a Catalunya, Benny Gantz afirma que "l'amena莽a que enfronta Israel des del L铆ban [on hi opera el grup terrorista xi茂ta pro-irani脿 Hesbol·l脿] 茅s molt m茅s gran que la plantejada per Gaza".
 
En l'entrevista Gantz tamb茅 respon les cr铆tiques rebudes de qu猫 l'ex猫rcit d'Israel no va tenir en compte l'amena莽a dels t煤nels de Gaza, una de les missions centrals durant l'Operaci贸 Marge Protector i respon que "l'ex猫rcit israeli脿, els pol铆tics, els membres del gabinet de seguretat... tots coneixiem i enteniem l'amena莽a dels t煤nels [de Ham脿s]".

Per Gantz, l'operaci贸 va ser un 猫xit professional: "Un alt nombre de col·legues d'alta graduaci贸 de diversos ex猫rcits de tot el m贸n ens han dit que "la nostra conducta professional [a Gaza] no t茅 precedents [per evitar v铆ctimes civils i colpejar nom茅s operatius terroristes]". Text: R.Novoa/Yediot Aharonot · Fotografia: Arxiu


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu 茅s
        completament gratu茂t. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripci贸 permetrà
        que aquest lloc continu茂 en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT