ACTUALITAT
Carregant...
1 d’oct. 2014

Info Post

El premier israelià insta Obama a no ser indulgent amb la República Islàmica de l'Iran

01/10/2014 || Avui dimecres s'han reunit a la Casa Blanca el primer ministre israelià Benjamin Netanyahu i el president dels Estats Units Barack Obama. Netanyahu vol convèncer Obama que un Iran nuclear seria una amenaça més gran per a la pau mundial i la seguretat de l'amenaça plantejada per ISIS, que és sobretot una amenaça regional. Netanyahu també està preocupat que les potències mundials siguin indulgents amb la República Islàmica en les converses nuclears amb la finalitat de convèncer Teheran perquè participi de la lluita conjunta contra l'Estat islàmic.

Iran ha centrat la major part de l'agenda de Netanyahu, seguit de l'amenaça del terrorisme islamista i la qüestió palestina. Obama, per la seva banda, ha mostrat interès en abordar el tema de les "relacions d'Israel amb els palestins, inclosa la situació a Gaza" més que en els esdeveniments relacionats amb l'Iran i la lluita internacional contra el ISIS.

Tanmateix, des de la Casa Blanca s'entén que el procés de pau no pot continuar de la mà de Netanyahu i Abbas tal i com ho va expressar el secretari d'Estat John Kerry, que es va reunir amb Netanyahu a Nova York i amb la negociadora de pau israeliana, Tzipi Livni, a Washington el dilluns passat. Tot i les paraules desafortunades de Kerry, Netanyahu s'ha compromés amb Obama a assolir la pau amb els palestins. Text: R.Novoa/Ynetnews · Fotografia: Israel GPO

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT