ACTUALITAT
Carregant...
20 d’ag. 2014

Info Post

El Shin Bet confirma a la Fox News que el cap militar de Hamàs és la tercera víctima del raid aeri d'anit contra casa seva on van morir també la seva dona i la seva filla de 5 anys.

20/08/2014 || El cap militar de Hamàs ha mort en l'atac aeri d'aquesta matinada segons han confirmat fonts d'intel·ligència israelianes a Fox News. 

Yaakov Perry, ex-director del Shin Bet, ha afirmat a la Ràdio de l'Exèrcit d'Israel que "si la intel·ligència israeliana sabés que Deif no era a casa no s'hagués produït l'atac".  

"Que el Shin Bet sabés que Deif era a casa demostra les seves capacitats d'intel·ligència ... i és una indicació important que cap cap de l'ala militar de Hamàs és immune a un assassinat selectiu", ha afegit. 

L'ex-director del Shin Bet també ha dit que aquesta tarda es reunirà el gabinet de seguretat israelià per analitzar l'evolució dels fets. Text: R.Novoa/FoxNews

Aquest matí us hem explicat l'operació desenvolupada i ja hem indicat que hi havia un tercer cadàver sense identificar, que és el que correspon a Muhammad Deif.

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT