ACTUALITAT
Carregant...
20 d’ag. 2014

Info Post

Hamàs revel·la que Israel ha assassinat aquesta nit la dona i la filla de Muhammad Deif, cap de les Brigades Izz ad-Din al-Qassam (braç militar de Hamàs)

20/08/2014 || En una potent operació militar d'intel·ligència, Israel ha destruït la casa del líder militar de Hamàs i enemic número 1 d'Israel, Muhammad Deif. Segons les nostres fonts diplomàtiques es va rebre la informació que Deif podria haver sortit del seu búnker anit per visitar la seva dona i filla, moment en el qual un raid aeri israelià va colpejar la casa de Deif matant la seva dona i filla de 5 anys. El líder de Hamàs Abu Marzouk va confirmar el cop a través de Facebook.

Ara per ara no sabem si Deif segueix amb vida. Si fos així, seria la cinquena vegada que evita l'intent d'assassinat per part d'Israel. Les nostres fonts d'intel·ligència han assegurat que en l'atac van morir 3 persones. La tercera persona podria ser Deif perfectament, però Hamàs no ha revelat la identitat d'aquesta tercera víctima. Text: R.Novoa · Fotografia i vídeo: Hamàs 



        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT