ACTUALITAT
Carregant...
21 d’ag. 2014

Info Post

Més de 200 míssils han estat llançats contra Israel en les darreres 48 hores. En resposta, el gabinet de seguretat israelià liderat per Benjamin Netanyahu i Moshe Ya'alon ha ordenat al Shin Bet i a l'IDF l'assassinat selectiu dels tots els comandaments de Hamàs

21/08/2014 || Després de l'assassinat de l'enemic número d'Israel, Muhammad Deif (veure foto del cadàver aquí ***explícit*** i del seu certificat de defunció aquí) Netanyahu s'ha felicitat aquest matí per l'esforç d'intel·ligència del Shin Bet i l'IDF que ha dut a l'assassinat de tres comandants d'alt rang més de Hamàs a Gaza durant aquesta matinada. L'ala militar de Hamàs ha confirmat avui que Israel havia matat al seu comandant de la Divisió Rafah Raed al-Attar, al comandant de la Divisió Sud Mohammed Abu Shmallah i al sotscomandant de la Divisió de Rafah Mohammed Barhoum en un atac aeri durant la nit.

Al-Attar, per exemple, va planejar i va ordenar l'atac a Kerem Shalom de juny de 2006, durant els qual 2 soldats de l'IDF van morir i Gilad Shalit fou segrestat. Shmallah va participar en l'assassinat el 1994 d'un oficial de l'IDF a Rafah i en un atac des d'un túnel del terror que va causar la mort de sis soldats de l'IDF el 2004. 

"La intel·ligència excepcional proporcionada pel Shin Bet, gràcies al seu treball professional i diligent, juntament amb les capacitats operatives precises de l'IDF, ens permet prendre la decisió de llançar una operació per atacar els líders de Hamàs que han planejat els atacs terroristes mortals contra ciutadans israelians", ha vindicat Netanyahu.

D'aquesta manera el primer ministre ha expressat la seva gratitud i la d'Israel en general pel treball realitzat per les forces de seguretat i les agències d'intel·ligència en la lluita contra el terrorisme. 

"En el nom dels ciutadans d'Israel i meu, dono les gràcies als operatius del Shin Bet, els caps de la intel·ligència i les branques operatives, encapçalats pel director del Shin Bet Yoram Cohen", ha reblat Netanyahu. Text: R.Novoa/Shin Bet · Fotografies: Shin Bet

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT