ACTUALITAT
Carregant...
8 de jul. 2014

Info Post

Amb 50 atacs aeris, l'ex猫rcit israeli脿 va iniciar anit l'Operaci贸 Protective Edge despr茅s que Ham脿s llanc茅s m茅s de 100 m铆ssils contra Israel

08/07/2014 || Israel finalment ha iniciat una operaci贸 militar contra Ham脿s Solid Rock la matinada de dilluns, 7 de juliol, despr茅s que els terroristes de Gaza hagin dirigit salves constants de m铆ssils, coets i foc de morter (+100) contra ciutats israelianes, algunes a 50 km de la Franja com Rehovot.

La majoria dels raids de l'IDF es van dur a terme per la For莽a A猫ria tot i que la For莽a Naval va fer tamb茅 2 atacs des del mar. S'han destru茂t 57 instal·lacions de Ham脿s a la Franja, a m茅s de 5 domicilis de terroristes palestins, incloses les llars del comandant de Ham脿s i un operatiu de FDLP a Khan Iounis, despr茅s que Israel els va donar advert猫ncia pr猫via.

Hamas va informar 17 ferits tot i que ha seguit disparant coets durant tota la matinada i aquest mat铆 amena莽ant amb ampliar encara m茅s l'abast del seu llan莽ament de coets.

El govern i l'ex猫rcit israeli脿 han dissenyat l'Operaci贸 Protective Edge com de llarg termini per poder destruir la infraestructura log铆stica i estrat猫gica de Ham脿s. Una operaci贸 per a ser escalada etapa per etapa, segons sigui necessari, incloent alguna incursi贸 terrestre limitada, si escau. Aquesta progressi贸 s'ajustar脿 a la resposta de l'enemic i de la promptitud amb la qual torna la normalitat al sud d'Israel. Text: R.Novoa/Debkafile · Fotografia: @IsraelBreaking · V铆deo: IDF New Media Desk


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu 茅s
        completament gratu茂t. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripci贸 permetrà
        que aquest lloc continu茂 en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT