ACTUALITAT
Carregant...
25 de juny 2014

Info Post

Mor una nena palestina de 3 anys per l'impacte d'un míssil disparat des de Gaza i que pretenia impactar al sud d'Israel

25/06/2014 || Cap condemna per part dels defensors de la causa palestina i les vacances pagades a Gaza quan els terroristes que controlen la Franja maten les seves pròpies criatures innocents. Una nena palestina de 3 anys ha mort aquesta matinada per un míssil disparat des de Gaza que no ha aconseguit impactar en  territori israelià i que ha fet blanc en una vivenda palestina del nord de la Franja, segons han informat fonts sanitàries palestines.
 
La menor va morir a causa de la gravetat de les ferides, una hora després de la caiguda del míssil a sobre de la casa on vivia, a la localitat de Beit Lahia. A més, cinc persones de la mateixa família van patir lesions de diversa consideració per la caiguda del projectil.
 
El míssil va ser un dels cinc que es van disparar contra Israel per part de la Gihad Islàmica, dos dels quals van ser interceptats en ple vol pel sistema antímissils terra-aire Iron Dome.
 
En resposta a l'atac, la força aèria israeliana va bombardejar de matinada diversos objectius islamistes a les zones sud, centre i nord de Gaza, sense causar víctimes aconseguint destruir 5 bateries de llançament de míssils i una fàbrica d'armes segons el portaveu de l'Exèrcit israelià. Fonts oficials palestines van detallar l'abast de la resposta israeliana afirmant que dos míssils israelians van impactar contra un camp d'entrenament militar de la Gihad Islàmica i una zona del nord de Gaza on des de la què suposadament es llançaven els coets a Israel.
A més, avions de combat israelians van atacar objectius del moviment islamista Hamàs prop de Nuseirat, al bell mig de la Franja. Text:R.Novoa/Agències · Vídeo: Arxiu IDFnadesk





        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT