ACTUALITAT
Carregant...
26 de juny 2014

Info Post

El Shin Bet difon la identitat dels dos principals terroristes involucrats en el segrest dels joves israelians: Marwan Kawasme i Amer Abu Aysha, tots dos vinculats a l'organització terrorista palestina Hamàs.

26/06/2014 || Cop d'efecte del Shin Bet (intel·ligència interior israeliana) el dia 13è del segrest dels joves israelians Eyal, Gilad i Naftalí fent públic el nom dels dos principals sospitosos involucrats en el segrest. Cal recordar que durant les primeres 24 hores del segrest, la intel·ligència israeliana ja va revelar que l'organització Hamàs, és qui està darrere del segrest dels joves Gilad Shahar, Naftali Frenkel i Eyal Yifrah. 

Els dos principals terroristes involucrats en el segrest són Marwan Kawasme, i Amer Abu Aysha. Tots dos, activistes de Hamàs a la zona d'Hebron i que estan en situació de crida i cerca ja diversos dies. Des d'aquest moment es porta a terme una àmplia recerca per part dels serveis de seguretat i d'intel·ligència i de l'Exèrcit israelià per trobar-los i situar la localització dels joves ostatges. 

Biografia dels segrestadors:

Marwan Kawasme (esquerra): 

1 - Marwan va ser, en el passat, detingut per la seva activitat relacionada amb Hamàs. 
2 - Va néixer el 1985 i ja als 18 anys va ser detingut, jutjat i va estar, durant deu mesos, detingut fins a l'agost de 2004.
3 - Des de llavors, va ser detingut quatre vegades més, algunes d'elles detencions administratives. 
4 - En el seu últim interrogatori, l'any 2010, va reconèixer haver estat allistat per la branca militar de Hamàs a la zona d'Hebron, on es movia des de l'any 2009. Està involucrat en entrenaments militars en els túnels de la zona d'Hebron, ha participat en l'aparell logístic i compra-venda d'explosius i ha col·laborat amb Hamàs en el reclutament de mà d'obra jove per a les accions terroristes de Hamàs. A causa d'aquesta activitat, va ser novament capturat el març de 2012. 

Amer Abu Aysha (dreta): 

1 - Amer va néixer el 1981 i va ser detingut, per primera vegada, el novembre de 2005, esent investigat i traslladat a una detenció administrativa, fins a juny de 2006. 
2 - Va ser, una altra vegada, detingut, per un període breu, l'abril de 2007 
3 - El seu germà, que també era terrorista, va morir al novembre, 2005, en el moment en què intentava llançar una càrrega explosiva contra l'IDF. 
4 - El seu pare ha estat detingut també en diverses ocasions a Israel per les seves accions terroristes. 

Així doncs i tal com s'ha dit, Marwan i Amer, han actuat en el marc organitzatiu de Hamàs a la zona d'Hebron cosa que els ha dut a ser detinguts en múltiples ocasions pel Shin Bet, l'IDF i la unitat especial de la Guàrdia Fronterera. 

En aquests moments s'estan duent a terme diversos interrogatoris amb altres sospitosos vinculats a l'entorn d'aquests dos terroristes. Text: R.Novoa/Oficina de Comunicació del Primer Ministre Benjamin Netanyahu/Ministeri d'Assumptes Exteriors d'Israel · Fotografia: Shin Bet

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT