ACTUALITAT
Carregant...
23 de juny 2014

Info Post

Israel va dur a terme ahir nou atacs contra objectius militars sirians i de Hesbol·là en represàlia a l'atac amb coets Kornet que va matar un nen israelià, en Mohamed, i n'havia ferit dos més un parell d'hores abans.  

23/06/2014 || El contraatac s'ha dut a terme mitjançant atacs de la Força Aèria Israeliana i mitjançant l'avançat sistema armamentístic Spike NLOS (Tamuz) (veure vídeo inferior) contra posicions de foc sirianes, el seu centre de comandament (la 90a Brigada de Quneitra) i tres batallons més.

El portaveu de l'exèrcit israelià ha dit que els atacs són una resposta directa a l'agressió transfronterera en curs, que va culminar en un atac amb míssils que va acabar amb la vida del vailet israelià Mohamed Karak, de 12 anys (foto).
 
Un cop identificat l'origen del foc enemic, Israel ha aprofitar l'oportunitat per intervenir a la zona amb una acció que persegueix trencar l'estancament en la batalla de dos mesos per Quneitra entre els rebel sirians i les forces de l'exèrcit. La 90a brigada de l'exèrcit sirià ha estat defensant la ciutat contra un assalt rebel reforçat per unitats entrenades i armades a Jordània per instructors nord-americans.
 
La setmana passada, les forces rebels van aconseguir superar la principal posició de l'exèrcit d'Assad mantenint la línia de Síria meridional de Deraa-Tel Jum'a. S'espera ara que el canvi de tornes suposi un avantatge per guanyar Quneitra on una petita unitat d'avançada de Hesbol·là col·laborar amb la 90a brigada de l'exèrcit sirià a Quneitra. Text: R.Novoa//G.Shamis/D.Shalem · Vídeo: Rafael Advanced Systems/IAI
 

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT