ACTUALITAT
Carregant...
6 de març 2014

Info Post

Avui fa un any que vam engegar aquest projecte per donar una visió més completa d'Israel a la societat catalana, lluitar contra les difamacions que a diari fan certs mitjans de comunicació catalans contra l'únic Estat jueu del món, combatre l'antisemitisme i la judeofòbia i portar a les autoritats policials i judicials aquells discursos d'odi contra els jueus -israelians o no- i els catalans que generen alarma social al nostre país. 

Volem agrair la dedicació i suport que hem tingut en tot moment des de l'Ambaixada d'Israel a Espanya i Andorra, la Federació de Comunitats Jueves d'Espanya, les comunitats jueves catalanes i les associacions d'amistat amb Israel que hi ha al nostre país com l'ARCCI, l'ACAI o l'ACSI. Volem també agrair personalment a la Nily Schorr, cap de premsa de la Federació de Comunitats Jueves d'Espanya, i en Lior Haiat, membre del cos diplomàtic israelià, el seu suport i assessorament continu per tirar endavant aquest projecte. Todà rabà khaverim ! 

En aquest primer any de vida hem aconseguit 150.000 visites al nostre blog, prop de 1500 seguidors a twitter i gairebé 500 al facebook. Vam començar del no-res i hem generat una estructura a la xarxa que ha ajudat a molta gent a perdre la por a defensar Israel en públic. N'estem satisfets. I molt agraïts.

I finalment, volem agrair-te a tu, lector, les teves comparticions i interaccions. Sense tu, aquest projecte no tindria sentit. Gràcies pel teu suport amic.

Seguirem endavant !!  !קדימה

Rubèn Novoa i Arranz                                      Mercè Escarrà i Caudet
Editor                                                                   Portaveu

Girona, 6 de març de 2014

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT