ACTUALITAT
Carregant...
2 de des. 2013

Info Post

Israel a Catalunya ha fet arribar avui al President de la Generalitat de Catalunya totes les queixes que hem elevat al Consell de l'Audiovisual de Catalunya en relació al tractament informatiu que rep l'Estat d'Israel als Telenotícies

02/12/2013 || Israel a Catalunya ha fet arribar aquest matí al President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, còpia de totes les queixes que hem formulat al Consell de l'Audiovisual de Catalunya pel tractament injust que rep Israel a Televisió de Catalunya.

En l'entrevista feta al nostre president per Edgardo Krawiecki i que va publicar dissabte el digital israelià Oriente Mediterráneo Artur Mas manifesta, segurament per desconeixement, que no troba que la televisió pública catalana ofereixi informació esbiaixada sobre el conflicte àrabo-israelià:
El interés del gobierno de Catalunya por tener una relación de primer nivel con Israel parece incompatible con la información sesgada que le ofrece TV3 a los catalanes (que incluso relegó la noticia de su llegada a Israel). ¿Piensa tomar alguna medida al respecto para favorecer este clima de entendimiento que usted ha iniciado con esta visita?
No comparto su opinión de que TV3 ofrezca una información sesgada. En cualquier caso, siento un gran respeto por la profesionalidad y la independencia de los medios de comunicación.

En l'escrit adreçat al M.H. President de la Generalitat, sense demanar-li cap acció concreta —donat que entenem que la funció de Presidència no és la d'intervenir en els mitjans públics sinó garantir la seva existència oferint informació plural i objectiva en català— fem arribar les queixes que Israel a Catalunya ha adreçat al Consell de l'Audiovisual de Catalunya puix volem que Mas sigui coneixedor del malestar que ens generen. Text i imatge: R.Novoa 


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT