ACTUALITAT
Carregant...
3 d’ag. 2013

Info Post


Una gran expedició formada per la plantilla, el cos tècnic i diversos directius del FC Barcelona, així com el president Sandro Rosell, ha partit aquest matí cap a Israel en el que s'ha anomenat el "Peace Tour"'.

Als jugadors, entrenadors i membres de la junta directiva els han acompanyat en el viatge alguns familiars o amics, així com els mitjans de comunicació que habitualment segueixen l'actualitat blaugrana, i personatges reconeguts com l'excandidat a la presidència del Barça Lluís Bassat o el publicista Risto Mejide, que ha viatjat al capdavant de la seva productora per realitzar un reportatge encarregat per la cadena FOX. 

Els jugadors blaugrana han estat convocats al Camp Nou per partir rumb a l'aeroport del Prat. Allà han embarcat en el vol xàrter 5K726 al voltant de les 9.30 hores. L'expectació entre els expedicionaris era màxima ja que no es tracta d'un desplaçament habitual. A la seva arribada a Israel els espera un seguit d'actes que segur estaran acompanyats de multituds que voldran veure de prop els seus ídols. Uns ídols entre els que finalment estaran Dongou i Bagnack, que van entrar a la llista a última hora, i en la qual no estarà el capità Carles Puyol, que s'està recuperant dels seus problemes físics.

Els directius que acompanyen al primer equip són Josep M. Bartomeu, Javier Faus, Jordi Cardoner, Jordi Moix, Ramon Pont, Dídac Lee i Josep Ramon Vidal-Abarca , tots ells comandats pel president Sandro Rosell, al capdavant de l'expedició. L'arribada a l'aeroport Ben Gurion de Tel Aviv està prevista quan faltin uns quinze minuts per a la una del migdia. Llavors es desplaçaran a l'hotel Prima Royal de Jerusalem per començar a les 16.30 hores amb tots els actes previstos.

El Barcelona es toparà en la propera visita a Orient Mitjà amb les estrictes lleis del "caixrut" que regeixen l'alimentació jueva i amb les limitacions que imposa el dejuni del Ramadà musulmà. Un dels xefs que vigilarà que tot es compleix a gust del Barça és Doron Groner, que va afirmar que "no hi haurà improvisacions" en un menú que serà "molt sa" i "molt natural". "Ens arriba un xef del Barcelona per acompanyar tot el procés, els plats són simples però de la millor qualitat, sense greixos i amb pastes naturals i molta verdura i fruites", ha matisat. L'hotel s'encarregarà també del "catering" per abans i després dels dos entrenaments (clínic) que els jugadors celebraran amb nens palestins i israelians, a Hebron i Tel Aviv respectivament.

A causa de la celebració del Ramadà, mes sagrat en l'islam, el d'Hebron serà després del "iftar", el menjar amb què es trenca el dejuni diari, sobre les 19.40 de la tarda hora local (16.40 GMT). Durant aquest període, respectat per un considerable nombre de musulmans a tot el món, la població local que no ho compleix i els visitants estrangers s'abstenen de menjar o beure en públic, un costum que no podrà eludir el Barça fins sentir el petard que, a la caiguda del sol, posa fi a la jornada.

No menys exhaustives seran les mesures de seguretat en el trajecte i entorn de l'hotel, descrites per Herman com "a l'altura" de les que van envoltar la comitiva del president nord-americà, Barack Obama, fa uns mesos. A més del tancament gairebé generalitzat de l'hotel per a qualsevol persona que no s'allotgi en ell, els tres autobusos de la delegació barcelonista aniran escortats en tot moment per policia israeliana o palestina.

A l'aeroport de Tel Aviv la delegació farà el control de passaports a l'autobús sense trepitjar la terminal. L''únic que aquest "tour de la Pau" no ha pogut resoldre ha estat la intenció original de Rosell de celebrar un partit de les seves estrelles amb un combinat de les seleccions israeliana i palestina, cosa per a la que uns i altres semblen no estar encara preparats. Text: R.Novoa/Mundo Deportivo/Sport 

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT