ACTUALITAT
Carregant...
2 d’ag. 2013

Info Post

Ingredients

1 kg de farina
2 ous
½ got d'oli
2 gots d'aigua tèbia
½ got de sucre
50 gr de llevat de forner
1 culleradeta de sal

Per pintar la khalà:

1 ou batut
1 cullerada de sucre
1 culleradeta d'oli sèsam

Preparació

Poseu la farina en un bol, feu un forat al mig.
Col·loqueu el llevat.
Afegiu el sucre i l'aigua tèbia.
Espereu que el llevat es dissolgui.
Afegiu-hi els ous, l'oli i sal.
Barregeu i comenceu a pastar fins que es formi una massa suau i elàstica.
Col·loqueu un dit sobre la massa i enfonsau-lo una mica. Si la massa torna ja està prou pastada.
Deixeu llevar fins que la massa dupliqui la seva grandària (més o menys una hora).
Enceneu el forn a temperatura mitjana.
Separar un tros de massa i reciteu la benedicció:



Prendre tres panets i donar-li forma de bastons. Treneu-los, doneu la volta i col·loqueu el pa trenat en una safata per al forn untada amb un rajolí d'oli d'oliva.
Pinteu el pa i escampeu-hi sèsam.
Enforneu fins que estigui daurat.

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT