ACTUALITAT
Carregant...
26 de jul. 2013

Info Post

Ingredients

300 g de cigrons lletosos
1 ceba
1 gra d'all
1 polsim de bicarbonat sòdic
Julivert fresc
Coriandre fresc
1 culleradeta de comí en pols
1 culleradeta de coriandre en pols
Oli per a fregir

Preparació

La nit anterior poseu els cigrons en remull amb aigua en un gran bol, afegiu un polsim de bicarbonat i barrejeu.
Deixeu-ho reposar com a mínim 12 hores i com a màxim 24.
Coleu els cigrons i escorreu-los bé.
Poseu-ho en el recipient de la picadora i feu un puré ben fi. Col·loqueu de nou en el bol.
Piqueu junts, la ceba, l'all, el julivert i el coriandre.
Afegiu-los al puré de cigrons i barrejeu bé per integrar els ingredients.
Afegiu la resta d'espècies i barregeu amb les mans.
Cobriu amb paper film i deixeu reposar a la nevera una mitja hora abans d'utilitzar.
Formeu croquetes rodones de la mida d'una anou.
Fregiu en abundant oli calent uns 5 minuts, fins que estiguin les croquetes ben daurades.
Retireu i col·loqueu-les sobre paper absorbent.

Podeu servir les croquetes acompanyades de fulles d'enciam, tomàquets a rodanxes, fulles de menta i salsa de iogurt. Una altra alternativa és servir-les en pa pita.

Per a la Salsa de iogurt:

1 iogurt grec natural
Suc de mitja llima
Julivert picat
Coriandre picat
Sal i pebre

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT