ACTUALITAT
Carregant...
24 de jul. 2013

Info Post

El diari Haaretz ha publicat avui una enquesta que afirma que el 39% dels enquestats recolzarien qualsevol pla de pau que sotmetés Netanyahu a referèndum i un altre 16% confia votar-hi a favor. Només un 20% hi votaria en contra.

Més de la meitat de tots els israelians probablement donarien suport a qualsevol acord de pau sotmès a referèndum pel primer ministre Benjamin Netanyahu en una enquesta que avui publica el diari Haaretz.

L'enquesta s'ha fet quatre dies després de l'anunci fet divendres passat pel Secretari d'Estat dels EUA, John Kerry, de que les negociacions entre Israel i els palestins es reprendrien. Després d'aquest anunci Netanyahu va prometre que sotmetria l'acord de pau a un referèndum. La via del referèndum també ha estat adoptada per la part palestina, en anunciar dos dies després Mahmoud Abbas que també sotmetria a referèndum l'acord de pau als territoris palestins en disputa.

En l'enquesta, el 39% dels enquestats afirma que recolzaria qualsevol pla de Netanyahu mentre que un altre 16% per cent va mostrar-se convençut que votarà a favor. L'enquesta duta a terme per Haaretz confirma tan sols un 20% d'israelians que votarien en contra alhora que es constata un 20% d'indecisos.


L'enquesta, on hi han participat 511 persones, l'ha dut a terme l'Institut per al Diàleg sota la supervisió del professor Camil Fuchs, de la Universitat de Tel Aviv. Text: Y.Verter/J.Lis/R.Novoa Fotografia: Haaretz

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT