20 d’ag. 2014


El Shin Bet confirma a la Fox News que el cap militar de Hamàs és la tercera víctima del raid aeri d'anit contra casa seva on van morir també la seva dona i la seva filla de 5 anys.

20/08/2014 || El cap militar de Hamàs ha mort en l'atac aeri d'aquesta matinada segons han confirmat fonts d'intel·ligència israelianes a Fox News. 

Yaakov Perry, ex-director del Shin Bet, ha afirmat a la Ràdio de l'Exèrcit d'Israel que "si la intel·ligència israeliana sabés que Deif no era a casa no s'hagués produït l'atac".  

"Que el Shin Bet sabés que Deif era a casa demostra les seves capacitats d'intel·ligència ... i és una indicació important que cap cap de l'ala militar de Hamàs és immune a un assassinat selectiu", ha afegit. 

L'ex-director del Shin Bet també ha dit que aquesta tarda es reunirà el gabinet de seguretat israelià per analitzar l'evolució dels fets. Text: R.Novoa/FoxNews

Aquest matí us hem explicat l'operació desenvolupada i ja hem indicat que hi havia un tercer cadàver sense identificar, que és el que correspon a Muhammad Deif.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...