6 de març 2014


Avui fa un any que vam engegar aquest projecte per donar una visió més completa d'Israel a la societat catalana, lluitar contra les difamacions que a diari fan certs mitjans de comunicació catalans contra l'únic Estat jueu del món, combatre l'antisemitisme i la judeofòbia i portar a les autoritats policials i judicials aquells discursos d'odi contra els jueus -israelians o no- i els catalans que generen alarma social al nostre país. 

Volem agrair la dedicació i suport que hem tingut en tot moment des de l'Ambaixada d'Israel a Espanya i Andorra, la Federació de Comunitats Jueves d'Espanya, les comunitats jueves catalanes i les associacions d'amistat amb Israel que hi ha al nostre país com l'ARCCI, l'ACAI o l'ACSI. Volem també agrair personalment a la Nily Schorr, cap de premsa de la Federació de Comunitats Jueves d'Espanya, i en Lior Haiat, membre del cos diplomàtic israelià, el seu suport i assessorament continu per tirar endavant aquest projecte. Todà rabà khaverim ! 

En aquest primer any de vida hem aconseguit 150.000 visites al nostre blog, prop de 1500 seguidors a twitter i gairebé 500 al facebook. Vam començar del no-res i hem generat una estructura a la xarxa que ha ajudat a molta gent a perdre la por a defensar Israel en públic. N'estem satisfets. I molt agraïts.

I finalment, volem agrair-te a tu, lector, les teves comparticions i interaccions. Sense tu, aquest projecte no tindria sentit. Gràcies pel teu suport amic.

Seguirem endavant !!  !קדימה

Rubèn Novoa i Arranz                                      Mercè Escarrà i Caudet
Editor                                                                   Portaveu

Girona, 6 de març de 2014

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...