ACTUALITAT
Carregant...
29 de juny 2017

Info Post





L'Estat d'Israel aplica una doctrina integral de ciberseguretat fonamentada en un concepte «offensive defense» segons ha explicat a la Cyber Week 2017 que s'està celebrant aquesta setmana a Tel Aviv Nadav Argaman, cap dels serveis secrets (SHABAK), la intel·ligència domèstica israeliana.


29/06/2017 || El director de la intel·ligència interior israeliana (SHABAK), Nadav Argaman, va advertir als hackers anti-israelians del ciberespai que l'estratègia de ciberseguretat d'Israel no és només defensiva, sinó també ofensiva, i que, per tant, aquests hackers «haurien d'estar preparats per a sorpreses». I quan Israel alerta de sorpreses, no es tracta només de sorpreses al ciberespai com la d'exposar-te ridículament a la xarxa.

«Nosaltres no només ens defesem, sinó que també ataquem els hackers que ens ataquen», va revelar Argaman, a la Cyber Week 2017 Conference que es clausura avui a la Universitat de Tel Aviv.

«Els hackers que operen contra Israel a tot el món troben que acaben experimentant problemes inesperats». Seguirem frustrant amenaces provinents de llocs llunyans i els hackers que treballen contra nosaltres haurien d'estar preparats per a les sorpreses, no només al ciberespai sinó que també al món real. Qualsevol que ens ataca s'enfronta a una resposta nostra total», ha advertit Argaman.


El cap del serveis secrets israelians ho ha argumentat planerament amb un «de la mateixa manera que no estem satisfets amb la defensa passiva al món real i anem a buscar els terroristes als seus caus, el mateix passa amb la ciberdefensa: estudiem el modus operandi del nostre adversari i aprenem a neutralitzar-lo de diverses maneres».

Utilitzant diversos mètodes tecnològics i d'intel·ligència, i en cooperació amb altres agències de seguretat, Argaman va apuntar que Israel ha frustrat més de 2.000 complots terroristes de «llops solitaris» al país i ha transmès informació que ha neutralitzat terroristes en altres països del món.

Argaman ha subratllat que la innovadora tecnologia israeliana al ciberespai ha permès protegir el país contra els atacs per incitació a les xarxes socials, que d'altra manera haurien estat pràcticament impossibles de predir i prevenir mitjançant la recol·lecció tradicional d'intel·ligència.

«Localitzar amb èxit a un atacant del tipus llop solitari és un enorme desafiament», ha destacat Argaman. «Les tecnologies de vanguarda juntament amb el coneixement [de la situació] en el terreny i el treball operacional, han contribuït en gran mesura a reduir els atacs terroristes fent Israel més competent a l'hora d'enfrontar amb èxit les amenaces terroristes d'aquest tipus». Tᴇxᴛ: R.Nᴏᴠᴏᴀ/Aɢᴇ̀ɴᴄɪᴇs

LA TEVA CONTRIBUCIÓ ÉS BENVINGUDA


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT