ACTUALITAT
Carregant...
25 de juny 2017

Info Post
Eʟ Jᴜᴅᴀɪsᴍᴇ ᴀ ʟᴇs ᴄᴏᴍᴀʀǫᴜᴇs ᴅᴇ Tᴀʀʀᴀɢᴏɴᴀ d'Andreu Lascorz arriba a la seva quarta edició apropant-nos a una realitat quotidiana poc coneguda com és la comunitat jueva catalana medieval.


25/06/2017 || A principis de juny, el bon amic i hebraista Andreu Lascorz, president de l'Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel (ARCCI), va presentar al Centre de Lectura de Reus, la quarta edició de la seva obra El judaisme a les comarques de Tarragona.

L'èxit i gran acollida del llibre del professor Lascorz rau en una exploració íntegra, sòlida i documentada de la petjada jueva en unes comarques de les quals ell n'és sobrera i a bastament coneixedor. 

L'amatent lectura de llur obra acaba esdevenint en una interessantíssima eina didàctica i pedagògica per a tothom qui vulgui capbussar-se en les tradicions i festivitats jueves o el judaisme en general, d'una manera científica i documentada a casa nostra, submergint-nos en una realitat poc coneguda, la del judaisme, i més concretament la dels jueus de les comarques tarragonines. Lascorz ens apropa a una realitat quotidiana d'una comunitat ben integrada, arrelada, activa i diferenciada de la resta de comunitats existents a altres indrets de Sefarad com era la comunitat jueva catalana medieval.

 📻 Podeu escoltar el propi autor entrevistat recentment a Ràdio Sefarad.LA TEVA CONTRIBUCIÓ ÉS BENVINGUDA


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT