ACTUALITAT
Carregant...
6 de des. 2016

Info Post
Sánchez Molina exercint de Cònsul Honorari d'Israel a la Comunitat Israelita de Barcelona sota l'atenta mirada del periodista Eduardo Martín de Pozuelo i el Comissari en cap dels Mossos d'Esquadra Josep-Lluís Trapero en una conferència sobre gihadisme la setmana passada

L'Ambaixada d'Israel a Espanya i Andorra ha anunciat el nomenament del Sr. José Antonio Sánchez Molina Rubin com a Cònsol honorari d'Israel a Barcelona amb jurisdicció a tota Catalunya.

06/12/2016 ||  El nomenament del Cònsol Honorari permetrà a l'Ambaixada d'Israel a Espanya i Andorra millorar el servei consular beneficiant, entre d'altres, als centenars de milers d'israelians que anualment, uns 300.000, visiten Catalunya.

Així mateix, l'activitat del Consolat Honorari ampliarà les relacions comercials, turístiques i culturals, i impulsarà, en col·laboració amb els amics d'Israel a Catalunya, la presència d'Israel.

L'Ambaixada d'Israel a Espanya i Israel a Catalunya desitgen el major dels èxits al Cònsol Honorari d'Israel a Barcelona en l'exercici de les seves funcions.

José Antonio Sánchez Molina és advocat a més d'un destacat prohom de la Comunitat Israelita de Barcelona (CIB). Des d'Israel a Catalunya ja ens hem posat a disposició de l'Ambaixada i del sr. Cònsul per assistir-lo en les tasques relacionades amb hasbarà a Catalunya i celebrem un nomenament que portàvem reclamant els darrers 5 anys. Text i fotografia: R.Novoa

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT