ACTUALITAT
Carregant...
21 de nov. 2014

Info Post


Una cèl·lula terrorista de Hamàs planejava assassinar el ministre de Relacions Exteriors, Avigdor Lieberman, segons ha revelat la intel·ligència interior israeliana (Shin Bet)


21/11/2014 || Una cèl·lula terrorista de Hamàs planejava assassinar el ministre de Relacions Exteriors, Avigdor Lieberman, segons ha revelat en un comunicat emès aquesta matinada el servei d'intel·ligència interior d'Israel, el Shin Bet.

Segons el comunicat, el grup, format per membres de l'ala militar de Hamàs de la zona de Betlem, planejava atacar alts funcionaris israelians, entre ells el ministre d'Exteriors Lieberman. La cèl·lula terrorista desmantellada fins i tot va tractar de comprar un llançacoets RPG amb la intenció de disparar contra l'automòbil de Lieberman.

Lieberman és l'únic ministre d'alt rang que viu a Judea, a Gush Etzion Nokdim, el que el converteix en un blanc relativament fàcil per als terroristes palestins que operen a Judea i Samària ja que el ministre de Relacions Exteriors viu a prop de Betlem i la cèl·lula podia observar fàcilment els moviments del seu comboi de transport per la Carretera 60 des de casa seva a Jerusalem, seu del Ministeri. 
 
Els membres de la cèl·lula han estat acusats de conspiració per cometre assassinat i tràfic d'armes pel Tribunal Militar de Judea.

El cervell de l'operació, Ibrahim Salim Mahmoud al-Zir, de 37 anys, del llogaret de Harmela, prop de Betlem, ha estat detingut pel Shin Bet com a líder d'aquesta cèl·lula terrorista. Al-Zir ja havia estat condemnat en el passat per delictes de terrorisme i la seva vinculació amb les Brigades Al-Qassam de Hamàs. Text: R.Novoa/Ynet/Agències · Fotografies: Ynet/LiveLeak


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT