ACTUALITAT
Carregant...
25 de nov. 2014

Info Post

El Jerusalem Post recull les declaracions del jutge Santi Vidal sobre l'ajut econòmic en cas d'independència 

25/11/2014 || Les declaracions de Santi Vidal han arribat a Israel. El jutge de l’Audiència de Barcelona va dir la setmana passada que Alemanya i Israel podrien finançar l’Estat català en cas d’independència, perquè "passaríem 4 o 5 anys difícils" per problemes de liquidat, i "no podrem acudir al Banc Central Europeu per finançar els deutes, ja que encara no serem un Estat membre de la UE", segons va dir. 

El Jerusalem Post recull aquestes paraules en un article que signa Julie Steigerwald, i que titula "Un defensor de la independència de Catalunya recorre a Israel i Alemanya pel seu finançament". El text recull la "solució" de Vidal sobre la possibilitat que Alemanya i Israel siguin "un banc temporal". 

L'article també destaca que, segons el jutge català, no seria problema que Israel donés suport a la independència, tenint en compte el conflicte que manté aquest país amb Palestina, perquè aquest problema "es caracteritza per la violència". En canvi, "el cas català es caracteritza per lliçons cíviques i pel pacifisme". Text: B.Vilaró/R.Novoa · Fotografia: The Jerusalem Post

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT