ACTUALITAT
Carregant...
17 d’oct. 2014

Info Post


El líder de la Falange Española va reclamar "posar davant d'un escamot d'afusellament" Mas i Junqueras i el de Democràcia Nacional va instar a "odiar malgrat el que digui la Fiscalia d'Odi"

17/10/2014 || Els Mossos d'Esquadra portaran a la justícia els discursos feixistes que es van proferir el 12 d'octubre passat en l'acte convocat per grups d'extrema dreta a Montjuïc, a Barcelona, segons ha revelat el portaveu de la policia de la Generalitat en declaracions a la Cadena Ser. 

Segons ha dit el cap policial, "els continguts de l'acte poden esdevenir un delicte d'odi". Entre d'altres proclames, el líder de la Falange Española, Manuel Andrino, va assegurar que davant d'una "probable inacció" dels poders de l'Estat, els "patriotes" tindrien "tota l'autoritat" per "posar davant d'un escamot d'afusellament el Companys de torn, es digui Artur Mas o es digui Oriol Junqueras". 

Israel a Catalunya celebra l'acció dels Mossos d'Esquadra i recorda que va posar en coneixement aquests fets tant de la unitat especialitzada dels Mossos com de la Fiscalia, sol·licitant la seva actuació d'ofici i l'aplicació de la Llei de Partits. Text: R.Novoa/ACN · Fotografia: EP



        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT