12 d’oct. 2014Israel a Catalunya demanarà a la Fiscalia de Barcelona que obri diligències per l'orgia neonazi que ha viscut avui Barcelona durant la Festa de la Hispanitat

12/10/2014 || Un grup de militants d'extrema dreta espanyola, ubicats en un costat de la Plaça de Catalunya, de Barcelona, han cremat pels volts de la una de la tarda alguna bandera estelada i han fet crits com "¡Artur Mas a la cámara de gas!"  i la clàssica salutació nazi "¡Sieg Heil! Sieg Heil!" (que es pot traduir per "victòria eterna!").

Els ultres, vigilats de prop per un destacament dels Mossos i per grups de policies de paisà, portaven samarretes amb les SS, banderes de Falange, banderes amb l'àliga franquista i saludaven amb el braç alçat mentre interpretaven amb l'habitual "lololo" l'himne espanyol.

En una ocasió han cremat una estelada però en una l'atra tal i com mostra el vídeo el servei d'ordre de la manifestació ho ha evitat. De fet, els organitzadors amb mostrat una complicitat evident dels ultres, tal i com es pot veure en aquest vídeo cedit pel periodista Víctor Endrino:D'altra banda, 150 ultres que s'han manifestat aquest matí a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona en defensa de la unitat d'Espanya aprofitant el 12-O. Algun dels càntics que han entonat són: "La consulta vamos a reventar", "Gloria eterna a los de Blanquerna", "Ésta es la juventud de España", "Separatistas, Terroristas", "España entera y sólo una bandera", "Mossos d'Esquadra, a tomar por culo", "España se defiende y no se negocia", "Esta es nuestra tierra y hay que defenderla". La manifestació ha estat convocada per grupuscles feixistes i ultraespanyolistes com Falange, Democràcia Nacional, Nudo Patriotico Español, Alianza Nacional i membres de la División Europa, encarregats del "servei d'ordre" de la marxa.

La periodista de la SER Anna Punsí ha relatat que fins i tot s'ha demanat un "pelotó d'afusellament" per al President Mas i/o pel president d'ERC, Oriol Junqueras:Israel a Catalunya es posarà demà mateix en contacte amb Mossos d'Esquadra i la Fiscalia Provincial de Barcelona per demanar que s'obrin diligències d'ofici per aquests fets que podrien suposar diversos delictes contra els drets fonamentals i les llibertats públiques del 510 del Codi Penal. Text: Q.S/ND/R.N · Fotografia: Nació Digital · Vídeo: Víctor Endrino

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...