ACTUALITAT
Carregant...
12 d’oct. 2014

Info Post


Israel a Catalunya demanarà a la Fiscalia de Barcelona que obri diligències per l'orgia neonazi que ha viscut avui Barcelona durant la Festa de la Hispanitat

12/10/2014 || Un grup de militants d'extrema dreta espanyola, ubicats en un costat de la Plaça de Catalunya, de Barcelona, han cremat pels volts de la una de la tarda alguna bandera estelada i han fet crits com "¡Artur Mas a la cámara de gas!"  i la clàssica salutació nazi "¡Sieg Heil! Sieg Heil!" (que es pot traduir per "victòria eterna!").

Els ultres, vigilats de prop per un destacament dels Mossos i per grups de policies de paisà, portaven samarretes amb les SS, banderes de Falange, banderes amb l'àliga franquista i saludaven amb el braç alçat mentre interpretaven amb l'habitual "lololo" l'himne espanyol.

En una ocasió han cremat una estelada però en una l'atra tal i com mostra el vídeo el servei d'ordre de la manifestació ho ha evitat. De fet, els organitzadors amb mostrat una complicitat evident dels ultres, tal i com es pot veure en aquest vídeo cedit pel periodista Víctor Endrino:



D'altra banda, 150 ultres que s'han manifestat aquest matí a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona en defensa de la unitat d'Espanya aprofitant el 12-O. Algun dels càntics que han entonat són: "La consulta vamos a reventar", "Gloria eterna a los de Blanquerna", "Ésta es la juventud de España", "Separatistas, Terroristas", "España entera y sólo una bandera", "Mossos d'Esquadra, a tomar por culo", "España se defiende y no se negocia", "Esta es nuestra tierra y hay que defenderla". La manifestació ha estat convocada per grupuscles feixistes i ultraespanyolistes com Falange, Democràcia Nacional, Nudo Patriotico Español, Alianza Nacional i membres de la División Europa, encarregats del "servei d'ordre" de la marxa.

La periodista de la SER Anna Punsí ha relatat que fins i tot s'ha demanat un "pelotó d'afusellament" per al President Mas i/o pel president d'ERC, Oriol Junqueras:



Israel a Catalunya es posarà demà mateix en contacte amb Mossos d'Esquadra i la Fiscalia Provincial de Barcelona per demanar que s'obrin diligències d'ofici per aquests fets que podrien suposar diversos delictes contra els drets fonamentals i les llibertats públiques del 510 del Codi Penal. Text: Q.S/ND/R.N · Fotografia: Nació Digital · Vídeo: Víctor Endrino

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT