ACTUALITAT
Carregant...
23 de set. 2014

Info Post

Una operació conjunta del Shin Bet, la unitat antiterrorista de la policia d'Israel i l'IDF acaba amb els terroristes de Hamàs responsables del segrest i assassinat dels joves adolescents #EyalGiladNaftali el passat 12 de juny

23/09/2014 || Aquesta nit les forces de seguretat d'Israel han dut a terme una operació antiterrorista a Hebron per detenir Marwan Kawasma i Amer Abu Aysha, responsables del segrest i assassinat d'Eyal Yifrah, Gilad Sha'er i Naftali Frenkel el passat 12 de juny de 2014.

Durant la nit, amb l'ajuda de la informació d'intel·ligència precisa i dirigida pel Shin Bet, les forces de seguretat han dut a terme una operació per localitzar i detenir Marwan Kawasma i Amer Abu Aysha a Hebron. Durant la missió, els terroristes han obert foc contra les forces especials que han respost el foc, identificant amb èxit els terroristes.





El lloctinent coronel Peter Lerner, portaveu de l'exèrcit israelià ha manifestat que amb aquesta operació d'avui que ha acabat amb la mort dels dos terroristes "posa punt final a una llarga recerca on els autors del crim ja no representaran cap amenaça per a la població civil israeliana".

Israel va afirmar des d'un principi que Hamàs era responsable del segrest i assassinat i el primer ministre Benjamin Netanyahu, que s'ha felicitat per l'operació, ha manifestat que "a la llum de les proves que hem acumulat Hamàs va acabar admetent que estava darrere d'aquest atac terrorista".
 
Tot seguit Netanyahu ha tingut unes paraules per elogiar el treball d'intel·ligència excel·lent del Shin Bet. "M'agradaria felicitar el Shin Bet, la Unitat Antiterrorista de la Policia d'Israel i l'IDF. En nom del poble d'Israel us  felicito pel vostre funcionament precís" i ha advertit que "continuarem la nostra lluita contra el terrorisme a tot arreu. Pocs dies després de l'atac vaig dir, prop d'Hebron, la ciutat dels patriarques, que anàvem a perseguir l'enemic, trobar-los i que no pararíem fins trobar-los al seu amagatall. Aquest matí, el llarg braç de la justícia israeliana ha fet exactament això", ha reblat. Text: R.Novoa/Israel MFA · Fotografies: R.Novoa/Shin Bet

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT