ACTUALITAT
Carregant...
16 de set. 2014

Info Post



El primer ministre israelià està en permanent contacte amb l'Estat Major de l'Exèrcit i els serveis d'intel·ligència mitjançant un "telèfon vermell" d'última generació de fabricació israeliana 

16/09/2014 || Encara que aquest dispositiu en si és de color blanc, té una característica que es veu a simple vista: un cable arrissat de color vermell per l'auricular i el cable vermell de la línia de telèfon. Els botons també estan envoltats d'una mena de superposició de color vermell: 


El telèfon de color gris fosc a l'esquerra és una més comú, un Nortel M3904 que també és utilitzat per la National Security Agency (NSA) i està present al COBRA Cabinet del primer ministre britànic David Cameron. 

El telèfon blanc amb el cordó vermell també apareix en una taula auxiliar a la zona d'estar de l'oficina de Netanyahu, on abans només hi havia un telèfon negre:


Les marques vermelles i els cordons vermells indiquen que aquest telèfon s'utilitza com el que als EUA es diu un "telèfon vermell". Això és, un telèfon que està connectat a una xarxa d'alta seguretat per a la comunicació amb els principals responsables polítics de nivell i comandaments militars i d'intel·ligència.

Aquest "telèfon vermell" s'ha col·locat sobre l'escriptori de Netanyahu i a la zona d'estar a propòsit: per mostrar que el primer ministre està en permanent contacte amb l'Estat Major de l'Exèrcit i els serveis d'intel·ligència. 

A causa de raons de seguretat, és bastant estrany veure telèfons segurs amb les seves marques de classificació en llocs molt visibles com aquestes oficines cerimonials on es reben hostes i es deixa que la premsa entri.
El "telèfon vermell" de Netanyahu és un Coral DKT-2320 fabricat per l'empresa israeliana Tadiran Telecom. Encara que es tracta d'un spin-off sense característiques de seguretat les marques vermelles i el cablejat vermell indiquen que està connectat a un sistema de xifrat centralitzat. Text:R.Novoa/ElectroSpaces · Fotografies: ElectroSpaces

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT