ACTUALITAT
Carregant...
1 de set. 2014

Info Post
 
Avui ha trascendit als mitjans de comunicació que dues noies adolescents musulmanes van ser arrestades la setmana passada per planificar un atac suïcida amb bomba contra la Gran Sinagoga de Lió
 
01/09/2014 || Les noies musulmanes, de 15 i 17 anys respectivament, van ser arrestades després d'ordir un complot per fer esclatar una bomba a la Gran Sinagoga de Lió segons ha revelat una font no identificada del Directorat Central d'Intel·ligència Nacional (DCRI) francès.
 
Segons aquesta font, les noies no es coneixien personalment i es comunicaven només mitjançant les xarxes socials. Un jutjat francès les ha acusades formalment el passat 22 d'agost de conspiració per cometre actes de terrorisme.
 
"Aquestes noies eren part d'una xarxa de joves islamistes que estava sent monitoritzada pels serveis d'intel·ligència" va reblar aquesta font.

Les adolescents es troben entre una seixantena de persones d'interès que estan essent investigades a França per associació de malfactors amb vincles terroristes segons ha confirmat Associated Press. Text: R.Novoa/JSSNews/AP · Fotografies: Haaretz/Arxiu

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT