ACTUALITAT
Carregant...
22 de set. 2014

Info Post


Us animem a preparar aquesta amanida de cibada, amb poma, magranes i pinyons. Us llepareu els dits !

22/09/2014 || S'acosta Roix Haixanà i us anirem compartint algunes receptes que us ajudaran a entrar amb molta dolçor aquest 5775 que s'acosta

AMANIDA DE CIBADA AMB POMA, MAGRANES I PINYONS

Ingredients

1/3 d'una tassa de pinyons
1/4 d'oli d'oliva verge extra
3 cullerades de vinagre de vi blanc
2 cullerades d'escalunya trinxada
4 Tasses d'ordi bullit
1 poma gran tallada a trossos
1/2 tassa de grans de magrada (1 magrana aprox)
1/2 tassa de coriandre picat
Sal  
Pebre negre acabat de moldre

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180ºC.
Esteneu els pinyons en un motlle i daureu-los fins que quedin lleugerament torrats (aproximadament 5 minuts).
Refredeu-los i reserveu. 
En un bol barregeu l'oli amb el vinagre i l'escalunya trinxada i assaoneu amb sal i pebre.
Afegiu l'ordi, els pinyons, la poma, els grans de magrana i el coriandre picat.
Serviu.

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT