Us animem a preparar aquesta amanida de cibada, amb poma, magranes i pinyons. Us llepareu els dits !
22/09/2014 || S'acosta Roix Haixanà i us anirem compartint algunes receptes que us ajudaran a entrar amb molta dolçor aquest 5775 que s'acosta
AMANIDA DE CIBADA AMB POMA, MAGRANES I PINYONS
Ingredients
1/3 d'una tassa de pinyons
1/4 d'oli d'oliva verge extra
3 cullerades de vinagre de vi blanc
2 cullerades d'escalunya trinxada
4 Tasses d'ordi bullit
1 poma gran tallada a trossos
1/2 tassa de grans de magrada (1 magrana aprox)
1/2 tassa de coriandre picat
Sal
1/4 d'oli d'oliva verge extra
3 cullerades de vinagre de vi blanc
2 cullerades d'escalunya trinxada
4 Tasses d'ordi bullit
1 poma gran tallada a trossos
1/2 tassa de grans de magrada (1 magrana aprox)
1/2 tassa de coriandre picat
Sal
Pebre negre acabat de moldre
Elaboració
Preescalfeu el forn a 180ºC.
Esteneu els pinyons en un motlle i daureu-los fins que quedin lleugerament torrats (aproximadament 5 minuts).
Refredeu-los i reserveu.
En un bol barregeu l'oli amb el vinagre i l'escalunya trinxada i assaoneu amb sal i pebre.
Afegiu l'ordi, els pinyons, la poma, els grans de magrana i el coriandre picat.
Serviu.