ACTUALITAT
Carregant...
28 d’ag. 2014

Info Post

El Sheik Saleheoldine El Moussaoui, l铆der del Centre Cultural Isl脿mic d'Azuqueca d'Henares (localitat propera a Madrid) va demanar al serm贸 de divendres a Al·l脿 que mati a tots els jueus "fins que no en quedi cap"

28/08/2014 || Segons ha publicat avui el Middle East Media Research Institute (MEMRI) i tal i com Israel a Catalunya ha pogut verificar al facebook del Centre Cultural Isl脿mic d'Azuqueca d'Henares, el seu imam, Sheik Saleheoldine El Moussaoui, va fer un serm贸 divendres passat on va demanar a Al·l脿 que mati a tots els jueus "fins que no en quedi cap".  

El clergue isl脿mic va afirmar que "els jueus s贸n tra茂dors i belicosos per naturalesa". I no es va quedar aqu铆: "La tra茂ci贸 i les massacres s贸n l'estil de vida dels jueus i els sionistes. S贸n un poble d'enemistat i gelosia, s贸n els mestres de la tra茂ci贸 i la tra茂ci贸." El v铆deo acaba amb les seg眉ents exclamacions del clergue:

"Oh Al·l脿 a, d贸na suport a l'Islam i als musulmans a tot arreu, i humilia el politeisme, a l'heretgia i als infidels a tot arreu. Oh Al·l脿, destrueix als jueus saquejadors. Oh Al·l脿, el m茅s misericordi贸s, compta'ls un per un i no deixis a cap d'ells."

Les soflames antisemites de l'imam han sortit a la llum p煤blica 4 dies despr茅s que el Ministre de l'Interior espanyol, Jorge Fern谩ndez D铆az, sol·licit茅s ajuda als imams en la detecci贸 de gihadistes als oratoris i mesquites de l'Estat espanyol.

Segons ha pogut saber Israel a Catalunya en exclusiva de fonts oficials, el Centre Nacional d'Intel·lig猫ncia (CNI) i la Fiscalia ja estan estudiant les declaracions de Sheik Saleheoldine El Moussaoui. Text: R.Novoa · Fotografia i v铆deo: MEMRI


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu 茅s
        completament gratu茂t. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripci贸 permetrà
        que aquest lloc continu茂 en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT