ACTUALITAT
Carregant...
25 d’ag. 2014

Info Post

Iran afirma haver enderrocat un drone israelià "Hermes" sobrevolant la seva instal·lació nuclear de Natanz però l'anàlisi de les proves aportades pel règim dels aiatol·làs demostra que aquesta acusació és una invenció més que pretén ser usada com a excusa per armar les faccions palestines de Cisjordània

25/08/2014 || El general de brigada Amir-Ali Hajizadeh, comandant del Comando Aeroespacial de la Guàrdia Revolucionària iraniana va sorprendre ahir afirmant en roda de premsa que Iran havia abatut dissabte un UAV (drone/avió espia no tripulat) israelià sobrevolant el complex nuclear de Natanz (Iran).

Amir-Ali Hajizadeh, va dir que l'avió no tripulat israelià estava equipat amb dues càmeres frontals i laterals que podrien capturar imatges panoràmiques amb una resolució molt alta. "L'avió no tripulat està fet pel règim sionista i pot operar en un rang de 800 quilòmetres", va explicar, per després assenyalar que l'aeronau podia volar 1.600 quilòmetres amb un sol tanc de combustible. 

"Hem tingut informació prèvia sobre l'aeronau gràcies a què un model anterior havia estat enderrocat a Síria. Però aquest avió no tripulat abatut és una versió més avançada", va reblar Hajizadeh. "Dissabte, la xarxa de defensa aèria de l'Iran va anunciar la intrusió del drone espia en l'espai aeri iranià i fou enderrocat per un míssil", va assenyalar el comandant.

L'anàlisi d'intel·ligència efectuat per Israel a Catalunya demostra que l'acusació feta pel règim dels aiatol·làs és falsa i amb la simple observació de les restes del drone abatut aportades per Amir-Ali Hajizadeh arribem a la conclusió que el drone derribat és un Azeri com els què disposen països com Armènia o l'Azerbadjan com veureu a continuació i no pas un Hermes de l'IAF: 

Drone abatut per Iran aquest dissabte:


Drone model "Azeri" usat per Armènia i Azerbadjan:
 

Drone model "Hermes" de la Força Aèria d'Israel (IAF):


Text:R.Novoa/N.Gershuni · Fotografies: N.Gershuni/IAF

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT