ACTUALITAT
Carregant...
23 d’ag. 2014

Info Post

La penetració d'intel·ligència del Shin Bet a la Franja de Gaza ha provocat un assassinat massiu de palestins sense judici (fins a 21) acusats per les Brigades Ez-Din Al-Qassam de "col·laborar" amb Israel.

23/08/2014 || Fins a 21 palestins han estats assassinats en les darreres 24 hores a Gaza per Hamàs. Quinze han estat executats en una comissaria de policia de Gaza city i, a continuació, set més han estat assassinats en públic a la Gaza Central Square, davant de la mesquita, quan la gent sortia de resar. 

Els fonamentalistes palestins han exposat la brutalitat atroç dels seus mètodes per espantar el Shin Bet d'Israel i la intel·ligència militar israeliana de futurs assassinats selectius dels seus comandants. 

Hamàs, covardament, ha evitat confrontar-se amb les forces de l'IDF congregades davant de la frontera de Gaza i ha traslladat la guerra al seu front intern. Els governants islamistes de la Franja de Gaza saben que han de combatre amb els palestins farts del seu totalitarisme i disposats a servir a Israel, fruït de la seva exposició total a la pèrdua de familiars, amics, mitjans de vida, llars -o fins i tot la seva vida- en les represàlies de l'IDF i l'IAF pel llançament de míssils, coets i morters de Hamàs contra la població civil israeliana. Aquells que ja han patit aquestes pèrdues ajuden a Israel com a geolocalitzadors i marcadors dels objectius de la IAF -ja sigui a títol onerós o per venjar-se dels governants de Hamàs que han portat la mort i el desastre sobre ells i les seves famílies-.

Les forces de seguretat de Hamàs han perseguit els palestins que eren sospitosos de liderar els atacs de la Força Aèria d'Israel i les seves bombes de precisió intel·ligent sobre els seus objectius d'aquesta setmana: el cap militar de les Brigades Ez-Din Al-Qassam Muhammad Deif i dels comandants del sud de Gaza. 

Els islamistes palestins, que es recolzen en assessors iranians i de Hesbol·là presents a la Franja, vindiquen els seus mètodes criminals per tal de posar fi a la liquidació d'Israel dels seus caps militars. Algunes de les 21 víctimes executades sumàriament ahir eren molt probablement innocents, però aquesta és la forma d'actuar d'aquests extremistes. Mitjançant aquest recurs, Hamàs ha fixat un camí de no-retorn: només el de la guerra a ultrança. 

Les imatges espantoses procedents de la Franja de Gaza han recordat,a més, el vídeo de l'assassinat atroç de l'Estat Islàmic del periodista nord-americà James Foley Wright de 40 anys, perpetrat com a càstig pels atacs aeris dels Estats Units a l'Iraq i el Kurdistan. 

Tres dies ha trigat només Hamàs en demostrar que no ha canviat de tàctiques i que pertany a la mateixa fraternitat bàrbar que l'IS. La tragèdia que suposa l'assassinat d'aquests 21 palestins anònims no pot afectar el curs dels esdeveniments al Pròxim Orient. No obstant això, almenys hauria de dissipar qualsevol il·lusió en les ments de president d'Egipte, Abdel-Fatteh El-Sisi, el primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, o fins i tot del president de l'Autoritat Palestina, Mahmud Abbas, de que no hi ha cap perspectiva de futur amb els salvatges de Hamàs com tampoc amb els bàrbars de l'Estat Islàmic de l'Iraq i Síria, per a qualsevol tipus de negociacions productives per posar fi als conflictes actuals d'aquesta zona geoestratègica. Si bé aquests tres líders busquen seriosament una solució política per al conflicte de Gaza, tant Hamàs com l'IS estan ansiosos pel vessament de sang i el martiri. Text: R.Novoa/G.Shamis/D.Shalem · Fotografies: OS/Israel MFA

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT