ACTUALITAT
Carregant...
25 de jul. 2014

Info Post

Els serveis jurídics de la Comunitat Jueva de Madrid han interposat una querella criminal contra l'escriptor Antonio Gala pel seu article d'avui publicat al diari El Mundo, "¿Los elegidos?"

25/07/2014 || En l'article d'Antonio Gala, i a compte dels esdeveniments a Gaza, l'escriptor diu que el poble hebreu "farta a la part de la humanitat amb què viu" i al final "es forma la marimorena o la marijudía". "No m'estranya que els expulsin tant. El que estranya és que els tornin a trucar. Perquè o no són bons o algú els enverina", diu Gala, que acaba l'article assenyalant que "no sóc racista".

La Comunitat Jueva de Madrid ha presentat la querella aquest migdia davant el Jutjat d'Instrucció de Madrid i la Fiscalia General de l'Estat per un presumpte delicte provocació a la discriminació, d'incitació a l'odi, ofensa als sentiments dels membres d'una comunitat religiosa i/o un delicte d'injúries del Codi Penal i espera que la resta de comunitats i associacions jueves s'uneixin a la denúncia.

Israel a Catalunya se suma i dóna suport a la denúncia presentada per la Comunitat Jueva de Madrid i així ho ha comunicat a la Federación de Comunidades Judías de España. 

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT