ACTUALITAT
Carregant...
20 de jul. 2014

Info Post

L'Organització de les Nacions Unides ha comès un gravíssim crim de guerra lliurant a l'organització terrorista islamista Hamàs --enlloc de destruir-los-- els 20 míssils de llarg abast que va localitzar en una escola de la UNRWA a Gaza

20/07/2014 || L'organisme de les Nacions Unides que la setmana passada es va trobar míssils de llarg abast en una escola seva de Gaza ha lliurat les armes a Hamàs, segons acaba de confirmar a Israel a Catalunya un alt funcionari del Ministeri d'Afers Exteriors israelià des de Jerusalem. D'aquesta manera, les Nacions Unides estan ajudant activament a les organitzacions terroristes islamistes de Gaza als atacs terroristes amb míssils contra civils israelians.

"Els míssils van ser transmesos a les autoritats governamentals de Gaza" va afirmar l'UNRWA. En altres paraules, "la UNRWA va lliurar els míssils a Hamàs per a que siguin disparats contra Israel", afirma aquest alt funcionari israelià.

Un portaveu de la UNRWA va dir que l'organització va reconèixer haver retornat els míssils a "les autoritats locals". UNRWA es va comprometre a investigar a fons l'incident però es va negar a publicar fotos de les armes que ja tornen a estar en possessió de Hamàs.

Israel ha demanat les fotos dels míssils a l'ONU, que ara per ara s'hi nega a fer-les públiques. Israel planeja elevar aquest assumpte amb el secretari general de l'ONU Ban Ki-moon, que s'espera que arribarà a Israel el proper dimarts. Text: R.Novoa/IsraelMFA/R.Ahren · Fotografia: Times of Israel

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT