ACTUALITAT
Carregant...
22 de jul. 2014

Info Post

Al-Jazeera revel·la el llistat de morts per l'Operació Marge Protector de l'Exèrcit israelià confirmant que un 80% dels morts són combatents enemics de Hamàs i/o la Gihad Islàmica i tan sols un 20% són civils.

22/07/2014 || Al Jazeera diumenge va publicar una llista dels habitants de Gaza que van morir des de Israel iniciés l'Operació Marge Protector, d'acord amb les dades proporcionades per Ashraf al-Qedra, un portaveu del Ministeri de Salut de Gaza.

Un desglossament per edat i gènere confirma la tendència reportada en una anàlisi similar la setmana passada per CAMERA, el Comitè per a la Precisió en la Informació de l'Orient Mitjà als Estats Units, que va demostrar la major part dels morts eren homes en edat d'ésser combatents, no dones o nens.

L'anàlisi va mostrar que el 82% dels morts eren homes, i el 50% d'ells tenien entre 18 i 28 anys, i un 66% entre 18 i 38 anys.

Aquestes dades ens recorden un article publicat per Bret Stephens al Wall Street Journal el 2008 que demostra que sempre ha estat impossible per a Hamàs "recolzar l'afirmació de matança indiscriminada per part de l'exèrcit israelià, i molt menys l'acusació d'atacar deliberadament a la població civil". Text: R.Novoa/Al Jazeera/Allgemeiner/Israelycool · Foto: Israelycool

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT