ACTUALITAT
Carregant...
4 de jul. 2014

Info Post

Israel envia tropes de reforç i blindats a la frontera amb Gaza. Prop de 45 míssils han impactat avui al sud d'Israel provinents de Gaza. Greus aldarulls provocats per palestins a Jerusalem, Samària i Judea. Comandament Central de l'IDF en alerta màxima

04/07/2014 || Funcionaris de defensa israelians han informat les agències de notícies estrangeres aquest dijous 3 de juliol, que reforços de tropes de l'IDF havien estat enviats a la frontera amb la franja de Gaza enmig de la intensificació i escalada d'atacs amb coets palestins contra el sud d'Israel. Els reforços gairebé segur que inclouen tancs i autopropulsats d'artilleria, segons les fonts consultades.

D'altra banda un funcionari militar ha afegit que la Marina israeliana havia reforçat la seva flota de guerra davant la costa mediterrània de Gaza, i el Comandament Central de l'IDF està en el nivell nacional d'alerta màxima.

Les tensions també estan bullint a foc lent a Jerusalem per l'assassinat d'un jove palestí en estranyes circumstàncies, amb greus aldarulls provocats per joves palestins.

El canal internacional israelià i24news, a més, ha informat que Israel ha enviat un ultimàtum de 48 hores a Hamàs per que aturi el llançament de míssils tot servint-se de la intel·ligència egípcia com a canal. Fins ara, Hamàs no ha estat persuadida pels atacs aeris israelians contra infraestructures usades per Hamàs i altres organitzacions terroristes que operen a Gaza disparant coets contra Israel.

I, finalment, a tot això, se li ha sumat un ciberatac contra diversos comptes del govern d'Israel, incloent el de les IDF, que ha emès un missatge fals afirmant que havien impactat dos coets al complex nuclear que Israel té al Nègeb.

Israel a Catalunya valora en conseqüència que ens trobem davant de males notícies, doncs, les què ens arriben des d'Israel se sumen a l'enorme inestabilitat geoestratègica que afecta en aquest precís moment tot el Pròxim Orient amb fronts oberts al Sudan, Iemen, Egipte, Síria, Iraq... i tot això a l'ombra del que pugui afectar a Jordània, Aràbia Saudita i l'Iran. Text: R.Novoa/Debkafile

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT