ACTUALITAT
Carregant...
2 de juny 2014

Info Post

Alon Bar: “45 dissenyadors provinents d'Israel han aterrat a Catalunya aquesta setmana”

02/06/2014 || El Barcelona Design Center (BDC) ha acollit aquest matí la roda de premsa prèvia al tret de sortida a la Barcelona Design Week que compta amb Israel com a país convidat. Pau Herrera, president del BDC, ha vindicat el nou edifici de la Plaça de les Glòries com a centre que ha de servir per apropar el disseny al ciutadà ja que aquest sector compta a Catalunya amb més de 10.000 empreses, una facturació de 12 mil milions d'euros i ocupa prop de 60.000 persones en el què ha titllat d'“aquesta indústria creativa del coneixement”. Herrera ha afirmat que Barcelona és la quarta ciutat més creativa del món i per això és tan important la presència de l'Estat d'Israel aquesta setmana com a “start-up nation” pionera en aquest aspecte.

L'acte ha comptat també amb la presència de l'Ambaixador d'Israel a Espanya i Andorra, l'Excm. Sr. Alon Bar, que ha felicitat l'interès de Barcelona i Catalunya en el model innovador israelià i ha tingut unes paraules d'agraïment per al Museu d'Holon israelià, implicat en aquest esdeveniment, i referent mundial en la matèria. Bar ha destacat que “45 dissenyadors provinents d'Israel han aterrat a Catalunya aquesta setmana” i ha definit el disseny com “la combinació d'art i indústria”.


Per la seva banda, el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, ha afirmat que com a catalans, “mirem Israel amb enveja com un mirall en el qual ens agradaria veure'ns reflexats”. Finalment s'ha inaugurat l'exposició de dissenyadors i artistes israelians “Out of the Box” que romandrà al BDC fins a finals de setembre. Text i fotografia: R.Novoa 

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT