ACTUALITAT
Carregant...
4 de juny 2014

Info Post


Alon Bar, actual ambaixador d'Israel a Espanya i Andorra va rebre el passat dilluns de mans d'Andreu Lascorz el carnet número 600 que l'identifica com a soci de l'Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel.

04/05/2014 || El dolç moment que viuen les relacions entre l'Estat d'Israel i Catalunya i Barcelona va quedar segellat el passat dilluns 2 de juny amb l'entrega del carnet número 600 de l'Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel (ARCCI) per part del seu president Andreu Lascorz (fotografia).

L’any 1986, l'Organització Sionista Mundial promou la creació de l’ARCCI en un àmbit d’activitats fonamentat a Catalunya. El recentment traspassat Jack Vandor Z"L en fou el primer president i des de llavors i des de Catalunya s’han organitzat centenars d’actes de tot tipus: cursos d’Hebreu modern, concerts i recitals, exposicions israelianes, col·laboració entre museus, préstec de documentals israelians, fins i tot va actuar la Simfònica de Haifa a la Generalitat; es va organitzar a Barcelona un Congrés de l’Institut Weizmann de Ciència i un Simposi Hispano-Israelià a Madrid i Jerusalem; i com a primera Associació d’aquest tipus a l’Estat, han assessorat d’altres entitats similars en el procés de creació. L'ARCCI col·labora també amb Ajuntaments, Diputacions i entitats diverses en la difusió del patrimoni hebreu català, ja que creiem que aquest és prou important i mereix una atenció prioritària. En aquesta línea, L’ARCCI s’ofereix a col·laborar en totes les gestions que facin falta i de pas suggereix algunes actuacions com les que ja hem realitzat en algunes localitats, com ara realització de jornades sobre la cultura hebrea, debats, projecció de pel·lícules, etc.

El carnet de soci va ser lliurat a l'ambaixador israelià per part del president de l'ARCCI, el professor i reconegut hebraista Andreu Lascorz. Text: R.Novoa · Foto: M.Zareceansky

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT