ACTUALITAT
Carregant...
1 de maig 2014

Info Post

Albert Elfa dóna credibilitat a unes informacions falses que han estat durament contestades per la Casa Blanca

01/05/2014 || El Departament d'Estat va emetre un comunicat ahir on el Secretari d'Estat dels EUA, John Kerry, nega amb vehemència les informacions aparegudes en alguns mitjans de comunicació que l'atribuïen haver vinculat el terme apartheid amb l'Estat d'Israel.

John Kerry va afirmar que "No permetré que el meu compromís amb Israel pugui ser qüestionat per ningú, especialment amb fins partidistes i polítics, per això vull ser molt clar sobre el que crec i el que no crec".

Tot seguit John Kerry afirma que "Israel és una democràcia vibrant i no crec, ni he dit, pública o privadament, que Israel sigui ni un Estat d'apartheid ni que tingui la intenció de convertir-se'n en un. Qualsevol que sàpiga el més mínim sobre la meva persona ho sap sense cap mena de de dubte", va afegir.

El corresponsal de Televisió de Catalunya a Jerusalem, Albert Elfa, ha estat un dels encarregats de difondre aquesta informació que John Kerry ha negat amb tanta vehemència. Text: R.Novoa/debkafile · Fotografia: Reuters

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT