ACTUALITAT
Carregant...
28 d’abr. 2014

Info Post

Israel a Catalunya portarà demà al matí al Fiscal Superior de Catalunya una denúncia contra els 7 membres d'UltraSSur responsables de la bandera nazi del III Reich que va presidir la fan zone del Reial Madrid durant la Final de Copa del Rei a Mestalla.

La denúncia també es fa extensiva contra els agents del CNP que no van actuar per comissar-la i detenir-ne els responsables per un delicte contra els drets fonamentals i incitació a l'odi, el Cap Superior del CNP a València com a responsable de l'operatiu i el Director General de la Policia espanyola, el sr. Ignacio Cosidó.

28/04/2014 || Israel a Catalunya ha decidit dur demà al Fiscal Superior de Catalunya una denúncia contra els membres d'UltraSSur que van instal·lar una bandera nazi del III Reich a la fan zone del Reial Madrid durant la final de Copa entre el Barça i el Reial Madrid del passat 16 d'abril. 

Arran d'aquests fets, el nostre col·lectiu es va posar en contacte amb el Ministre de l'Interior, el sr. Jorge Fernández Díaz per exigir-li el cessament immediat del Director General de la Policia per aquests fets, el sr. Ignacio Cosidó, ja que cap dels 1.500 agents del CNP encarregats de vetllar pel compliment de la Llei en aquest partit declarat d'alt risc va actuar contra els UltraSSur.

En la denúncia se sol·licita la identificació per part dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat dels 7 membres d'ULTRASSUR autors dels fets per a què siguin posats en custòdia de l'Autoritat Judicial per rebre'ls declaració i imputar-los un delicte contra l'exercici dels drets fonamentals i d'incitació a l'odi contemplat a l'article 510.1 del Codi Penal. A més a més se'ls acusa de vulnerar diversos preceptes establerts als articles 66.1, 69.2 i 69.3.A.g) de la Llei 10/1990, de 15 d'octubre, de l'Esport.

Israel a Catalunya també responsabilitza dels fets als diversos indicatius del CNP que, presents en tot moment en aquell indret, no van aixecar cap acta de comís de la bandera nazi ni van procedir a identificar els membres del grup neonazi ULTRASSUR així com també als seus superiors, que podien haver actuat a posteriori i no ho van fer, com és el cas del Comissari en Cap de la Prefectura del CNP a València José Manuel Salgado i el Director General de la Policia espanyola, el sr. Ignacio Cosidó, a qui se'ls acusa d'un delicte contra l'administració pública dels articles 407.1 i 408 del Codi Penal. 


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT