ACTUALITAT
Carregant...
15 de maig 2014

Info Post

Una cinquantena de poca-soltes disfressats de terroristes palestins han ocupat avui la seu de la Secretaria d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya violentament i han exigit reunir-se amb Toni Castellà, que s'hi ha negat.

15/05/2014 || Israel a Catalunya acaba de demanar al Departament d'Interior que se sancioni administrativament al professor associat de la Universitat de Barcelona (UB) Aitor Hernández Carr i els membres dels col·lectius BDS Catalunya, Negocis Ocults i Rumbo a Gaza per haver violentat i ocupat il·legalment la seu de la Secretaria d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.

Aquest acte violent ha servit per exigir una reunió amb el secretari d'Universitats, Toni Castellà, que s'hi ha negat, tot i que s'ha concertat una reunió pel proper 4 de juny a les 12 hores. En aquest sentit hem començata recopilar tota la informació disponible sobre aquesta organització racista antijueva disponible al Simon Wiesenthal Center per a què el Secretari Toni Castellà es replanteji la necessitat de mantenir aquesta reunió. Des d'Israel a Catalunya hem reclamat la intervenció del Cos de Mossos d'Esquadra i ens hem posat en contacte amb el Gabinet del Secretari d'Universitats i el Departament d'Interior per a què aquesta acció violenta i racista contra l'Estat d'Israel sigui sancionada administrativament per no haver estat comunicada. Els participants en concentracions il·legals com aquesta poden ser sancionats amb una multa de 300 euros d'acord amb allò que estableix la Llei de Seguretat Ciutadana. Fotografia: @RumboaGaza




        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT