ACTUALITAT
Carregant...
15 de maig 2014

Info Post

Una cinquantena de poca-soltes disfressats de terroristes palestins han ocupat avui la seu de la Secretaria d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya violentament i han exigit reunir-se amb Toni Castell脿, que s'hi ha negat.

15/05/2014 || Israel a Catalunya acaba de demanar al Departament d'Interior que se sancioni administrativament al professor associat de la Universitat de Barcelona (UB) Aitor Hern谩ndez Carr i els membres dels col·lectius BDS Catalunya, Negocis Ocults i Rumbo a Gaza per haver violentat i ocupat il·legalment la seu de la Secretaria d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.

Aquest acte violent ha servit per exigir una reuni贸 amb el secretari d'Universitats, Toni Castell脿, que s'hi ha negat, tot i que s'ha concertat una reuni贸 pel proper 4 de juny a les 12 hores. En aquest sentit hem comen莽ata recopilar tota la informaci贸 disponible sobre aquesta organitzaci贸 racista antijueva disponible al Simon Wiesenthal Center per a qu猫 el Secretari Toni Castell脿 es replanteji la necessitat de mantenir aquesta reuni贸. Des d'Israel a Catalunya hem reclamat la intervenci贸 del Cos de Mossos d'Esquadra i ens hem posat en contacte amb el Gabinet del Secretari d'Universitats i el Departament d'Interior per a qu猫 aquesta acci贸 violenta i racista contra l'Estat d'Israel sigui sancionada administrativament per no haver estat comunicada. Els participants en concentracions il·legals com aquesta poden ser sancionats amb una multa de 300 euros d'acord amb all貌 que estableix la Llei de Seguretat Ciutadana. Fotografia: @RumboaGaza
        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu 茅s
        completament gratu茂t. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripci贸 permetrà
        que aquest lloc continu茂 en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT