ACTUALITAT
Carregant...
24 de març 2014

Info Post

Un grup de cristians israelians ha demanat a la Unió Europea la seva implicació per aturar el que qualifiquen de "neteja ètnica cristiana" als països islàmics

24/03/2014 || Prop de dos centenars de ciutadans cristians d'Israel es van manifestar ahir davant de la delegació de la Unió Europea a Tel Aviv, en contra del silenci de la UE amb el que ells anomenen "la neteja ètnica dels cristians a tot el Pròxim Orient". 

El sacerdot ortodox grec de Natzaret, i gran defensor de l'allistament de cristians a les IDF, va exigir que els atacs contra els cristians s'aturin i van donar les gràcies a Israel per ser una llar càlida per als cristians. Shadi Halul, portaveu de la comunitat cristiana, que va organitzar la protesta, va declarar: "Hem vist en el passat com el món estava en silenci mentre sis milions de jueus van ser assassinats. Aquí a Israel, on se'ns permet la llibertat de culte, la protecció i una vida normal, hem decidit alçar la veu i demanar a la Unió Europea que salvaguardi els drets humans a tot el món i hi participi activament no repetint els errors del passat. Constantment rebem súpliques dels nostres germans cristians per tot Orient implorant la nostra ajuda i misericòrdia envejosos de la nostra condició de ciutadans israelians".

La setmana passada la comunitat cristiana d'Israel va enviar una carta a l'Ambaixador de la UE a Israel i altres 18 ambaixadors occidentals en protesta per les seves inaccions en aquest assumpte.

"Nosaltres, la comunitat cristiana d'Israel, estimem oportú recórrer a vostè [l'ambaixador de la UE] i advertir-lo sobre la situació dels drets humans dels nostres germans cristians per tot el Pròxim Orient. La massacre, la persecució, la discriminació, l'apartheid, la neteja ètnica, i tots els crims comesos contra els indígenes arameus i els cristians d'Egipte, Síria, l'Iraq, Gaza, Líban i l'Autoritat Palestina, entre d'altres, segueixen succeïnt-se davant la passivitat els països occidentals" diu la carta.

Un estudi recent certifica que el cristianisme està en el risc de desaparèixer en els països centrals bíblics de l'Orient Mitjà. Segons el diari londinenc Daily Telegraph, que cita l'estudi, el 10% dels cristians a tot el món --aproximadament 200 milions-- són "socialment desfavorits, assetjats o oprimits activament per les seves creences". L'estudi assenyala que els cristians s'enfronten la majoria de la persecució a la regió del món on el cristianisme es va originar primer, el Pròxim Orient. Text: R.Novoa/YourJewishNews/DailyTelegraph · Fotografia: BeforeItsNews

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT