ACTUALITAT
Carregant...
29 de gen. 2014

Info Post

La ciutat israeliana de Beer Sheva aspira a convertir-se en la capital de la seguretat a la xarxa

29/01/2014 || Israel ha aconseguit obrir-se un buit en l'última dècada en l'àrea de la innovació tecnològica i mèdica, però des de fa dos anys, després de la fundació d'un departament cibernètic nacional, també vol situar-se com referent mundial en ciberseguretat.

Sota els auspicis del Govern israelià, s'està celebrant aquesta setmana la primera conferència a nivell mundial sobre ciberdefensa i seguretat, Cybertech 2014, on s'han donat cita representants governamentals de diversos països, companyies d'informàtica, "start ups" especialitzades en el sector i empreses cibernètiques que volen millorar la seva seguretat.

El primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu , va inaugurar la conferència dilluns anunciant la creació d'un centre especialitzat en ciberseguretat i defensa a Beer Sheva, al sud del país. Allà, va comentar Netanyahu a l'audiència, la Universitat de Ben Gurion treballarà colze amb colze amb el departament cibernètic nacional i empreses del sector, com IBM, que crearan incubadores per ajudar a les "start ups" dedicades a la seguretat a internet.

"Beer Sheva no serà només la cibercapital d'Israel, sinó de tot l'hemisferi est. La raó per la qual volem fer això és perquè tenim una universitat excel·lent amb milers de diplomats en aquest sector" va comentar Netanyahu.

Després de revelar aquest ambiciós projecte a nivell nacional, que es dirà CyberSpark i estarà situat al costat de la universitat dins d'unes instal·lacions construïdes ad hoc, Netanyahu va advertir de la necessitat de conferències internacionals com Cybertech per lluitar contra el crim a internet.

Els organitzadors de la conferència, la revista IsraelDefense i el departament cibernètic nacional van assegurar ahir que unes 5.000 personeshvan assistir a l'esdeveniment, que ha comptat amb la presència de 150 empreses especialitzades en el sector. Text: R.Novoa/Agències · Fotografia: IsraelDefense

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT