ACTUALITAT
Carregant...
8 de des. 2013

Info Post

El cap de Mossad, Tamir Pardo, i el príncep Bandar Bin Sultan, director nacional d'intel·ligència de l'Aràbia Saudita, s'haurien reunit diverses vegades a Viena, Tel-Aviv i Aqaba per trobar la manera de destruir el programa nuclear iranià

08/12/2013 || L'Aràbia Saudita i el Mossad estarien col·laborant per produir un cuc informàtic (worm) més destructiu que l'Stuxnet per sabotejar el programa nuclear de l'Iran. L'Stuxnet, és un virus creat el 2010 per Israel i que porta atacant el software del programa d'enriquiment d'urani de l'Iran els darrers 3 anys havent provocat una desacceleració important del programa a més d'haver inutilitzat l'únic reactor nuclear que la República islàmica disposa a Buixehr.

El director de la intel·ligència saudita, el príncep Bandar Bin Sultan, i el cap del Mossad Tamir Pardo s'haurien reunit a Viena el proppassat 24 de novembre, poc després de que les sis potències mundials van signar el seu primer acord nuclear interí amb l'Iran a Ginebra. Els dos caps d'intel·ligència anaven acompanyats pels seus especialistes cibernètics israelians i saudites amb la intenció de dissenyar “un malware pitjor que Stuxnet per espiar i destruir l'estructura del software del programa nuclear de l'Iran”. Aràbia Saudita està disposada a finançar aquest superworm israelià amb un milió de dòlars, que és el cost estimat del mateix.

La intel·ligència russa i la iraniana, que treballen colze a colze, han afirmat que Pardo i Bin Sultan s'haurien reunit diverses vegades al port jordà d'Aqaba fins que les reunions es van convertir en un secret a veus al Pròxim Orient generant certa preocupació a la casa reial saudita. De fet, totes dues comunitats d'intel·ligènca (la russa i la iraniana) afirmen que el príncep Bandar va visitar Israel en secret a l'empara de la visita d'Estat del president francès François Hollande el passat 17-18 de novembre, abans de la reunió de Ginebra sobre el programa nuclear de l'Iran. Aquestes fonts sostenen que fins i tot el cap de la intel·ligència saudita va participar en discussions d'alt nivell entre Netanyahu i Hollande a Tel Aviv.

El règim dels aiatol·làs està seriosament preocupat per l'associació d'intel·ligència saudita-israeliana i la perspectiva de que tots dos països operin conjuntament en blackops (operacions encobertes), incloent la guerra cibernètica, en contra dels seus projectes nuclears civils i militars. Text: R.Novoa/Debkafile · Fotografies: Israel Defense Forces/Google


* Aquesta informació no ha estat contrastada per fonts d'intel·ligència occidental. 

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT