ESPAI CUINA: Llet d'ametlles
Info Post
Ingredients
2 gots d'ametlles pelades, reduïdes a pols
1 branca de vainilla
3 gots de sucre
1 litre i mig d'aigua
Preparació
Escalfar l'aigua, afegir el sucre i dissoldre
Incorporar les ametlles mòltes i la vainilla, completament oberta
Bullir a foc lent sense deixar de remenar; després deixar refredar
Filtrar mitjançant un sedàs humit
Abocar la llet en flascons de vidre
Introduir a la nevera i deixar reposar
Abans de servir, agitar el flascó
La llet d'ametlles s'allarga, a voltes, amb aigua molt freda.
Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies! |
;