ACTUALITAT
Carregant...
20 de jul. 2013

Info Post

Ingredients

2 gots d'ametlles pelades, reduïdes a pols
1 branca de vainilla
3 gots de sucre
1 litre i mig d'aigua

Preparació

Escalfar l'aigua, afegir el sucre i dissoldre
Incorporar les ametlles mòltes i la vainilla, completament oberta
Bullir a foc lent sense deixar de remenar; després deixar refredar
Filtrar mitjançant un sedàs humit
Abocar la llet en flascons de vidre
Introduir a la nevera i deixar reposar
Abans de servir, agitar el flascó

La llet d'ametlles s'allarga, a voltes, amb aigua molt freda.

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT