ESPAI CUINA: Pollastre arrebossat amb cúrcuma
Info Post
Ingredients
1 pollastre de 1'5 kg
1 got de pa ratllat
2 ous
1 llimona
oli per fregir
3 cullerades soperes de cúrcuma
sal i pebre
Preparació
Tallar el pollastre a trossos no massa grans
Esbandir i assecar-lo amb paper absorbent
Barrejar el pa ratllat, la cúrcuma, la sal, el pebre i la pela de la llimona ratllada
Submergir els trossos de pollastre en l'ou batut, lleugerament salat i barrejat amb el suc de mitja llimona
Arrebossar els trossos de pollastre en el pa ratllat preparat
Daurar a foc suau quan l'oli estigui ben calent
Es pot servir amb enciam romà cruixent amanit amb un vinagre perfumat
Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies! |
;