20 de jul. 2014

Info Post

L'Organització de les Nacions Unides ha comès un gravíssim crim de guerra lliurant a l'organització terrorista islamista Hamàs --enlloc de destruir-los-- els 20 míssils de llarg abast que va localitzar en una escola de la UNRWA a Gaza

20/07/2014 || L'organisme de les Nacions Unides que la setmana passada es va trobar míssils de llarg abast en una escola seva de Gaza ha lliurat les armes a Hamàs, segons acaba de confirmar a Israel a Catalunya un alt funcionari del Ministeri d'Afers Exteriors israelià des de Jerusalem. D'aquesta manera, les Nacions Unides estan ajudant activament a les organitzacions terroristes islamistes de Gaza als atacs terroristes amb míssils contra civils israelians.

"Els míssils van ser transmesos a les autoritats governamentals de Gaza" va afirmar l'UNRWA. En altres paraules, "la UNRWA va lliurar els míssils a Hamàs per a que siguin disparats contra Israel", afirma aquest alt funcionari israelià.

Un portaveu de la UNRWA va dir que l'organització va reconèixer haver retornat els míssils a "les autoritats locals". UNRWA es va comprometre a investigar a fons l'incident però es va negar a publicar fotos de les armes que ja tornen a estar en possessió de Hamàs.

Israel ha demanat les fotos dels míssils a l'ONU, que ara per ara s'hi nega a fer-les públiques. Israel planeja elevar aquest assumpte amb el secretari general de l'ONU Ban Ki-moon, que s'espera que arribarà a Israel el proper dimarts. Text: R.Novoa/IsraelMFA/R.Ahren · Fotografia: Times of Israel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...